Логотип КНДІСЕ

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз

Знання, об'єктивність, істина

language
Пошук
Close this search box.

У КНДІСЕ розповіли журналістам телеканалу КИЇВ про особливості проведення експертних досліджень

Під час підготовки сюжету для програми «Київ.Тижневик», експерти КНДІСЕ влаштували для журналістів екскурсію по інституту, а також розповіли про особливості роботи.

Олександр Рувін, директор КНДІСЕ, показав знімальній групі музей Інституту, в якому зібрана виняткова колекція предметів судової експертизи, а також розповів про найрезонансніші справи за якими співробітники Київського НДІСЕ проводили експертні дослідження.

У відділі технічного дослідження документів, журналістам показали яким чином відновлюються зміст вигорілих чеків. Також, завідувач відділу Вікторія Куликовська, розповіла про цікаву експертизу підробленого свідоцтва про народження.

Ковальчук Людмила, провідний судовий експерт КНДІСЕ, розповіла про особливості дослідження харчових продуктів, алкогольних напоїв, та яким чином експертиза допомогла встановити факти при розслідуванні крадіжки цукру.

Старший судовий експерт Сергій Січкар продемонстрував знімальній групі принцип роботи курильної машини, яка в системі експертних установ Мін’юсту є лише в КНДІСЕ.

Остап Савенок, судовий експерт відділу досліджень матеріалів, речовин та виробів, розповів про дослідження асфальтного покриття, яке проводиться в Інституті.

Можливо вам буде цікаво: