Логотип КНДІСЕ

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз

Знання, об'єктивність, істина

language
Пошук
Close this search box.

Експерти КНДІСЕ на чолі з керівництвом взяли участь у круглому столі на тему проблеми доступу до методик проведення судових експертиз

Представники Київського науково-дослідного інституту судових експертиз на чолі з директором Олександром Рувіним взяли участь у роботі круглого столу на тему: «Проблеми доступу до методик проведення судових експертиз».

Захід відбувся на базі Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України за участі представників Міністерства юстиції України, науково-дослідних інститутів судових експертиз Міністерства юстиції України, експертних установ Міністерства внутрішніх справ України, учасників від Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Національної поліції України тощо.

Модератором зустрічі виступив директор Департаменту з питань правосуддя та національної безпеки Міністерства юстиції України Олександр Олійник.

На порядок денний було винесено аналіз чинного законодавства стосовно створення методик та вирішення питання щодо віднесення інформації, яка міститься в них до службової, а також вирішення питання щодо оприлюднення текстів методик проведення судових експертиз, які не містять службову інформацію.

Робота учасників триватиме впродовж двох робочих днів, в тому числі, відбуватиметься засідання профільних робочих секцій.

Можливо вам буде цікаво: