Логотип КНДІСЕ

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз

Знання, об'єктивність, істина

language
Пошук
Close this search box.

Експерти Київського НДІСЕ досліджують якість та вартість дорожньо-будівельних робіт

Основним елементом автомобільної дороги, який забезпечує безпеку дорожнього руху є її покриття. Сьогодні більшість автомобільних українських доріг облаштовано нежорстким типом дорожнього «одягу», в переважній більшості з асфальтно-бетонним покриттям і на жаль, часто з порушенням вимог до якості покриття. Проблема якості виконаних робіт дорожнього будівництва в Україні стоїть дуже гостро, а це негативно впливає на безпеку дорожнього руху. Крім того, низька якість автомобільних робіт до значного здорожчання автотранспортних перевезень.

В спеціальному інтерв’ю для видання «Журналіст» судовий експерт сектору лабораторії інженерно-технічних досліджень Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Сергій Неізвестний розповів про особливості проведення будівельно-технічних експертиз щодо визначення обсягів, якості та вартості робіт в дорожньому будівництві.

Про алгоритм виконання судових експертиз відповідного виду, важливість вивчення проектної, виконавчої та звітної документації, конкретні наочні зразки дорожнього покриття з українських доріг та багато інших цікавих питань дивіться в сюжеті «Журналіста».

Можливо вам буде цікаво: